Miben segít az ügyvéd

Érdemes-e ügyvédet fogadni?

Egy átlagember azt mondaná, hogy az ügyvéd felesleges, egyedül is boldogul. A rendőrségi kihallgatásán pedig elmondja, hogy mennyire fontos a jogosítványa a munkába járáshoz, ha elvennék, akkor nem tudna mivel dolgozni járni; elmondja azt is, hogy korábban nem volt semmiféle közlekedési szabálysértése, sem ittas vezetése és már levezetett több tízezer km-t balesetmentesen, valamint, hogy korábban még egyáltalán nem is volt dolga a törvénnyel. Mindezt kiegészíti azzal, hogy hajlandó több pénzbüntetést is fizetni, csak ne vegyék el hosszú időre a jogosítványát és hogy többet ilyen nem fog előfordulni.

Az ügy nem oldódik meg attól, ha csak vár.
Ittas vezetésen érték?

Kérjen segítséget minél előbb!

A rendőrség, ügyészség és a bíróság fel vannak készülve ezekre a mondatokra, hiszen ezek olyan sablonos mondatok, amelyeket kivétel nélkül majdnem minden ittas vezetésen ért személy elmond remélve azt, hogy ezzel az ügy meg is van oldva, a lehető legjobban járt el. A valóság sajnos nem így működik. Nem elég, ha az ember megbánóan néz és az ilyenkor szokásos mondatokat ismételgeti. Valójában rengeteg egyéb olyan körülmény is befolyásolja a bíróságot a döntése meghozatala során, amelyre egy laikus ember egyáltalán nem gondol és értelemszerűen nem is gondolhat. Akkor a legjobbak az esélyei az eltiltás és a pénzbüntetés csökkentésére, valamint az utánképzés elkerülésére, ha időben tapasztalt ügyvéd segítségét veszi igénybe. Ne várjon, ne töprengjen, telefonáljon azonnal, mert az idő nem Önnek dolgozik!

Ne bízza ügyét a jószerencsére, lépjen azonnal és kérjen szakszerű ügyvédi segítséget!

Ha az alábbi kérdések közül legalább az egyikre igen a válasza, akkor forduljon ügyvédi segítségért:

Szeretné, hogy minél rövidebb időre szóljon az eltiltása?
Munkájához nélkülözhetetlen a jogosítvány?
Szeretné elkerülni az utánképzést teljesen törvényes módon?
Lehetetlen elképzelnie a mindennapjait jogosítványa nélkül?
Szeretné a pénzbüntetést alacsony összegben és havi részletekben megfizetni?

Minél előbb fordul szakszerű segítségért annál jobbak az esélyei, hogy a járművezetéstől eltiltása a lehető legkisebb mértékű legyen, a pénzbüntetése jelentősen csökkenjen és nem utolsó sorban az utánképzést is nagy eséllyel el tudja kerülni, ami Önnek további időt, pénzt és energiát takarít meg!

Vegye igénybe tapasztalt ügyvéd segítségét minél előbb!

Ha kíváncsi milyen jogkövetkezményekkel számolhat, csak töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap kitöltése után azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Személyes adatok kezelése

Adatvédelmi szabályzat

5 + 2 =

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 2900 Komárom, Igmándi út 6., fsz. 5.
Telefon: +36-70-281-4202
Email: iroda@szabougyved.eu
Név:
dr. Szabó Z. Tamás ügyvéd (Szabó Ügyvédi Iroda)
KASZ:
36069028

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Név: Tárhely.Eu Kft.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Elérhetőség: +36 1 789-2-789 | tarhely.eu | support@tarhely.eu

Ezt a honlapot dr. Szabó Z. Tamás, a Komárom-Esztergom Megyei Ügyvédi Kamarában Ü. 371 szám alatt bejegyzett ügyvéd tartja fenn (Szabó Ügyvédi Iroda, 2900 Komárom, Igmándi út 6., fsz. 5., KASZ: 36069028) az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.